Prijswinnares blij met haar nieuwe jeans!

Geschreven door Redactie

In onze juli editie kon je meedoen aan de maandelijkse winactie. Door het aantal spijkerbroeken in de krant te tellen maakte je kans op een Red Button Jeans t.w.v. 69,95 euro van By Maggie!

We kregen ontzettend veel reacties, maar er kon er maar één de winnaar zijn! Deze winnares heeft afgelopen week haar nieuwe spijkerbroek opgehaald bij By Maggie. Ze is enorm blij met haar stoere nieuwe jeans!

By Maggie, gelegen aan de Cinemadreef 70 in Almere stad, heeft een collectie voor de sportieve modebewuste vrouw die van comfortabele draagbare fashion houdt. Je kunt bij haar terecht voor een outfit voor naar het werk, lunch met je vriendin, dagje weg, een netwerkborrel, feest of een heerlijk dagje thuis op de bank.Onze Ambassadeurs