Vandaag maak je kans op een Xbox One t.w.v 299,00 euro!

Geschreven door Redactie

Ben jij een gamer en heb je toevallig nog geen game console? Lijkt het je leuk om met je vrienden gezellig te gamen? Meld je dan aan voor deze winactie!

Wil jij kans maken op deze leuke en gave prijs t.w.v. 299,00 euro? Laat je gegevens achter bij de prijs van 8 september en je doet mee. We laten je de volgende dag weten of je hebt gewonnen. Je kunt je aanmelden bij de volgende site: https://onsalmere.nl/verjaardag

Over XBOX One S

De beste beleving in games en entertainment! Games spelen beter op de Xbox One. Speel meer dan 1.300 geweldige games, van de grootste blockbusters en populairste franchises tot drie generaties oude favorieten die je opnieuw of voor de eerste keer kunt spelen en ervaren.


Geniet van het gemak van een digitale bibliotheek! Je games, opgeslagen items en back-ups zijn veilig in de cloud. Je content reist met je mee, zodat je je games op elke Xbox One kunt spelen. Installeer nieuwe digitale games vooraf, zodat je ze kunt spelen op het moment dat ze gelanceerd worden. 

De Xbox One S biedt het beste op het gebied van 4K-entertainment. Stream 4K Ultra HD-video op Netflix, Amazon, Microsoft Films en TV en meer. Bekijk films met extreme scherpte met de ingebouwde 4K Ultra HD Blu-rayTM en breng je games en films tot leven met omhullende audio dankzij Dolby Atmos!


Lijkt het je leuk om deze prijs zelf al te bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Xbox One S en bestel direct! Tevens vind je daar meer informatie over de Xbox One S.