Maak kans op een gerecycled duurzame kunststof plantenbak style New York mét plant van InGarden t.w.v. 350,00 euro!

Geschreven door Redactie

InGarden is een groothandel in gerecyclede en duurzame producten van kunststof. Zij leveren onderhoudsvrije tuinhuizen, schuttingen, terrassen en tuin- straatmeubilair aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

De kunststof delen zijn massief en 100% van PE en PP kunststof. Zij leveren dus geen composiet waar kunststof gemixt wordt met andere grondstoffen. Hierdoor zijn de delen ook weer recyclebaar en leveren zij een directe oplossing voor het afvalprobleem van plastic in de wereld. InGarden zit gevestigd in Zeewolde en hebben een showroom waar zij je graag meer laten zien. 

New York Laag plantenbak


De plantenbak New York Laag t.w.v. 360,00 euro is 40x40x42cm groot en heeft staal verzinkte poten op kleur gepoedercoat. In combinatie met de sand beige kunststof delen geeft dit een robuust en stoer uiterlijk.


Vandaag maak jij kans op een gerecycled duurzame kunststof plantenbak style New York mét plant van InGarden t.w.v. 350,00 euro! Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Klik dan hier en doe mee!
Onze Ambassadeurs