MASCOT® WORKWEAR verlengt samenwerking met Almere City FC

MASCOT® WORKWEAR is in het nieuwe voetbalseizoen opnieuw als business partner verbonden met Almere City FC.

Afgelopen week werd de samenwerking officieel bekrachtigd met een korte ceremonie in de Business Lounge. Als onderdeel van de samenwerking organiseren beide partijen op 4 juni 2021 een groot businessclub toernooi.

MASCOT produceert en distribueert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit voor diverse segmenten waaronder de bouw, logistiek en industrie. Als marktleider in diverse Europese landen MASCOT is toonaangevend op het gebied van productontwikkeling en services.

“We zijn erg blij met onze samenwerking met Almere City FC. De ambities van de club sluiten naadloos aan bij die van MASCOT, net als de manier van werken; jong en anders. We kijken ernaar uit om onze goede samenwerking voort te zetten ”, aldus Danny Bonn, Market Director Benelux van MASCOT® WORKWEAR.

MASCOT WORKWEAR en Almere City FC kondigde al eerder een samenwerking aan. Zo trad MASCOT begin dit jaar toe tot de businessclub en was het in de vierde periode shirtsponsor van de betaald voetbalclub. Hieruit is het grote MASCOT BUSINESS CUP-toernooi geboren, een groot nationaal voetbaltoernooi voor businessclubteams van betaald voetbalorganisaties. Op 4 juni strijden circa 25 teams om de titel “Beste businessclubvoetbalteam van Nederland” tijdens een uniek event, waarbij er ook aandacht is voor netwerken en een gezellige derde helft.

Algemeen directeur John Bes van Almere City FC: ,,Natuurlijk zijn we blij en vereerd met de koppeling aan een internationaal A-merk als MASCOT. Het mooie van het hernieuwde partnership is echter dat dit veel verder gaat dan exposure. Met de jaarlijkse organisatie van de MASCOT Business Cup hebben we een schoolvoorbeeld van een activatie die goed is voor sponsor én club en dat maakt de samenwerking duurzaam succesvol.”