Actie opgezet om Almere Hout groener te maken

Geschreven door Redactie

Bewoners kunnen een tegel of een zak zwerfafval inleveren en krijgen daarvoor een plant terug. 

Buurtbewoners uit Almere Hout hebben een actie georganiseerd om wijken groener te maken. Op zaterdag 5 september kunnen inwoners afval inzamelen in ruil voor planten.

De actie is bedoeld voor alle inwoners van Vogelhorst, Nobelhorst en Oosterwold. Bewoners kunnen een tegel of een zak zwerfafval inleveren en krijgen daarvoor een plant terug. Er zijn 400 planten beschikbaar. Per huishouden mogen er maximaal drie planten worden versterkt. Wanneer bewoners uit Almere Hout niet direct een plant willen meenemen, is er ook de mogelijkheid voor hen om die op een later moment op te halen. Bewoners krijgen dan een voucher en kunnen deze inwisselen bij aangesloten kwekerijen of tuincentra.

De actie is op zaterdag 5 september tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Tegels en zwerfafval kunnen ingeleverd worden bij de informatieschuur Nobelhorst aan de Nobellaan 13A. Materiaal om zwerfafval op te ruimen is op datzelfde adres aanwezig.


Onze krant nog niet ontvangen?