HAVAS begint zwak aan nieuw seizoen

Geschreven door Redactie

HAVAS uit Almere heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren.

In de eredivisie waren de handballers niet sterk genoeg voor Volendam 2 (25-29).

Coach Sicco Timmerman zag zijn ploeg slap aan het duel beginnen. HAVAS maakte veel fouten in de beginfase van de wedstrijd. Daar kon Volendam makkelijk van profiteren. De Noord-Hollanders liepen in de eerste minuten snel uit naar 4-0. HAVAS had niet genoeg power om het verschil weer kleiner te maken en liep de hele wedstrijd achter de feiten aan.

Aanvoerder Theo van den Berg zegt dat het team nog erg aan elkaar moet wennen. Hij heeft er geen verklaring voor waarom HAVAS zo slecht aan de wedstrijd is begonnen. "We moeten dat komende week evalueren", zegt de aanvoerder.

Na twee duels in de eredivisie heeft HAVAS nog geen punten weten te pakken.

Onze krant nog niet ontvangen?