Prijswinnaar Claudia Sprengers gefeliciteerd!

Geschreven door Redactie

De winnaar van de prijsvraag is bekend: wij feliciteren Claudia Sprengers met het Schoonmaakpakket van Ruitenheer hygiëne care t.w.v. 100,00 euro!!!

Op 15 september is de winactie behandeld. Claudia heeft een schoonmaakpakket van Ruitenheer hygiëne care gewonnen t.w.v. 100,00 euro!

Voor totaal oplossingen op het gebied van service & onderhoud gaat men al 42 jaar naar Ruitenheer Nederland. Hèt familiebedrijf uit de facilitaire- en de bouw-branche met diverse vestigingen door heel Nederland. Of het nu om glasbewassing, schoonmaak, gevelreiniging, beveiliging, schilderwerken en/of calamiteiten gaat.

Ruitenheer regelt dit voor jou, graag en goed. Ook op het gebied van hygiëne is Ruitenheer de juiste partij. Met haar bedrijf Ruitenheer Hygiëne Care kan Ruitenheer je van alle sanitaire- en hygiëne-producten voorzien. Ruitenheer levert producten die zich onderscheiden door hoogwaardige kwaliteit en een representatieve uitstraling.

'Wij wensen Claudia veel plezier met haar prijs!

Doe nog mee met de laatste paar prijzen! Kijk op www.onsalmere.nl/verjaardag en laat je gegevens achter.