Groentesoep festival in de soep gelopen

Geschreven door Redactie

Groentesoep in Buiten kan zaterdag 3 oktober niet doorgaan in verband met het oplaaiende virus.

Stichting Art Culture had samen met haar partners (gemeente Almere, Growning Green Cities, Floriade Expo 2022, winkeliersvereniging Buitenmere en Almere City Marketing) 'Groentesoep in Buiten' corona bestendig georganiseerd.

"Jammer genoeg kan de uitvoering alsnog niet plaatsvinden. Wij willen graag dat iedereen gezond blijft en daarom blazen wij het evenement af", zo laat de organisatie weten. "Ten spijt van deze speciale editie met het prachtige programma van artiesten en ambachtslieden, de mooie samenwerkingen met ondernemers in het centrum en het vele werk wat achter de schermen verricht is. Soms wordt de soep dus zo heet gegeten als zij wordt opgediend."

De organisatie hoopt op ieders begrip en kijkt uit naar een extra gevulde editie volgend jaar.