Zwarte band (bedrijfs)economie docent verhuist naar Almere

Geschreven door Redactie

Middelbare scholieren op vmbo, havo en vwo vinden economie en bedrijfseconomie vaak
 pittig.

Deze vakken worden vanwege de vele verbanden tussen de economische theorie en
 de grote hoeveelheid leerwerk in combinatie met gevraagde rekenvaardigheden als moeilijk ervaren.

Dat er vaak meerdere antwoorden op een economische vraag mogelijk zijn maakt het er voor een middelbare scholier vaak niet makkelijker op. Regelmatig lopen de stress en de emoties op weg naar een toets of examen hoog op en daardoor kan een leerling onnodig het vertrouwen in eigen kunnen verliezen. 

Frank, ervaren zwarte band economie docent van de Economie Academy legt economie en
 bedrijfseconomie heel begrijpelijk uit. Met meer dan 200 reclamevrije uitlegvideo’s op YouTube. Hierbij gebruikt hij veel praktijkvoorbeelden waardoor de moeilijk te begrijpen theorie uit het boek herkenbaar en dus duidelijk wordt. De kans bestaat zelfs dat een middelbare scholier het voorheen saaie vak leuk gaat vinden of “het licht ziet”. 

Heeft uw kind lessen gemist of gaat de uitleg van de docent te snel, dan kan uw zoon of
 dochter thuis op het YouTube kanaal Economie Academy makkelijk nog even voor het huiswerk of een geplande toets de uitleg bekijken. Hierdoor krijgen leerlingen meer vertrouwen in hun eigen kunnen, met meer plezier en betere cijfers tot gevolg. Inmiddels zijn de uitlegvideo’s al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Meer weten? Zoek Economie Academy op YouTube of bezoek www.economie-academy.nl

Onze Ambassadeurs