Brasserie Bakboord verrast met nieuwe kaart én comeback high tea

Geschreven door Redactie

Brasserie Bakboord heeft een nieuwe kaart vol nieuwe gerechten, gemaakt met verse seizoens-ingrediënten. Op de kaart staat een ruime keuze aan á la carte gerechten maar je kan ook kiezen voor de Chef’s Special, de kok maakt dan een specialiteit naar eigen keuze voor jou. De chef special is te krijgen in 3,4,5 en 6-gangen.

Bij Bakboord kan je ook terecht voor een heerlijke lunch. Deze was al te krijgen in 2,3 en 4 gangen en sinds kort bieden ze ook een 5 gangen lunch aan. Naar eigen zeggen merkten ze dat daar animo voor is en daar hebben ze graag gehoor aan gegeven.

Maar dat is nog niet alles! De high tea is terug van weggeweest! Tijdens de zomermaanden had Bakboord deze gecanceld vanwege het Coronavirus. De comeback heeft de high tea een enorme boost gegeven, in de eerste weken kwamen 100 man per week voor de speciale thee met vernieuwde lekkernijen. Bakboord is enorm dankbaar dat ze weer gasten mogen ontvangen en geniet van de enorme drukte. “We doen het de laatste weken beter dan ooit tevoren, we zij erg blij dat de gasten nog altijd voor ons kiezen. “


Onze Ambassadeurs