Dierendag vier je op de Kemphaan

Geschreven door Redactie

Vandaag is het een dierendag! Op Stadslandgoed de Kemphaan zijn er een heleboel dieren om te bekijken. Van apen tot alpaca's en van varkens tot schildpadden. Wij hebben de leukste dierendag activiteiten voor je op een rijtje gezet. Wat ga jij zondag doen?


Op safari in de Jungle

Het ultieme dierendag-uitje, op safari bij Almere Jungle. Voor maar €5,95 heb je de hele dag dierenplezier en ontdek je dieren van over de hele wereld. Wasberen uit Amerika, stokstaartjes uit Afrika en de roze kaketoe uit Oceanië. 

Ritje in de beverbus

Tijdens de rit in de beverbus vertelt de gids je alles over het Almeerderhout en de dieren die hier leven. Voor maar € 3,- ga je een uur mee op beversafari. Houd je fototoestel bij de hand zodat je onderweg een plaatje van de bever kunt schieten.

Bezoek de boerderijdieren

Loop eens een rondje om het gebouw van Stad & Natuur en ontdek alle boerderijdieren. Hier zie je varkens, geitjes, schapen en een heleboel andere leuke dieren. Leuk om te combineren met een van de andere activiteiten op de Kemphaan.

Rondje AAP

AAP Almere is hét opvangcentrum in Nederland voor apen en andere exotische zoogdieren die zijn gered van illegale handel, entertainment of als huisdier werden gehouden. Ben je benieuwd naar de apen van Stichting AAP? Loop dan eens een Rondje AAP. Deze wandelroute van 2,3 km leid je langs de verblijfruimten van de apen. 

Onze Ambassadeurs