Deel Buitenring (N702) twee weken dicht voor aanleg rotonde

Geschreven door Redactie

Een deel van de Buitenring (N702) bij Almere gaat bijna twee weken dicht voor de aanleg van een rotonde. De afsluiting start komende maandag en duurt tot en met 30 oktober.

De huidige T-aansluiting bij het Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders wordt een rotonde met twee rijstroken. Ook wordt de toegangsweg naar het centrum opnieuw aangelegd.

De afsluiting ligt tussen de rotonde met de Stripheldenweg en de rotonde met de Bosranddreef. Die rotondes blijven wel open voor het verkeer en daardoor is de Stripheldenbuurt gewoon bereikbaar. Voor andere bestemmingen zijn er omleidingsroutes die op borden worden aangegeven.

Het Natuurbelevingscentrum is via de Buitenring niet bereikbaar. De provincie adviseert om te parkeren aan de Hugo de Vriesplaats. Vanaf daar is het een wandeling van 1,5 kilometer, die ook met bordjes wordt aangegeven.