17-jarige in Oostvaardersbuurt bedreigd en beroofd

Geschreven door Redactie

Een 17-jarige jongen is woensdagavond in Almere bedreigd en beroofd. Dat gebeurde op het Hollandiapad in de Oostvaardersbuurt in Almere Buiten. De twee daders zijn gevlucht.

Het slachtoffer reed rond 22.45 uur naar huis via het Hollandiapad. Hij fietste daarbij via de Tijdtunnel, die onder de Bosranddreef doorgaat. Aan het eind van de tunnel blokkeerden twee mannen zijn weg. Ze bedreigden hem met geweld en dwongen hem om zijn spullen af te staan.

De twee berovers zijn er waarschijnlijk in de richting van de Willem Bontekoestraat vandoor gegaan.

Er werd rond het tijdstip van de beroving nog een andere melding gedaan over twee verdachte mannen die zich in de buurt van het tunneltje ophielden. De politie is op zoek naar nog meer getuigen die de mannen hebben gezien in de omgeving van de Tijdtunnel, het Hollandiapad en de Bontekoestraat.


Onze krant nog niet ontvangen?