Student MBO Poort wint Beurs

Geschreven door Redactie

Eerstejaarsstudent Abel Mackenbach van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener aan MBO College Poort won vorige week de KPMG Jan Hommen Scholarship beurs ter waarde van vijfduizend euro en een laptop.

Abel presenteerde zijn bijzondere verhaal dat hem inspireerde andere studenten te helpen. Dat is wat Abel drijft naast zijn studie. Zijn droom is om advocaat te worden.

Het KPMG Jan Hommen Scholarship programma richt zich op talentvolle mbo-studenten, die ook een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Jaarlijks wordt een selecte groep mbo-studenten uitgenodigd om deel te nemen aan dit talentontwikkelingsprogramma, waarin deelnemers worden uitgedaagd om hun talenten te laten zien en te werken aan hun ontwikkelpunten.

De winnaars kunnen een beroep doen op een mentor van KPMG om bijvoorbeeld te werken aan hun professionele vaardigheden, een netwerk op te bouwen of voor persoonlijke coaching. De jury bestaande uit onder andere Jan Hommen, oud-topbestuurder KPMG, was onder de indruk van de kwaliteit en gedrevenheid van de finalisten.

Onze Ambassadeurs