Webwinkels verwachten extra drukke feestdagen

Geschreven door Redactie

Webwinkels bereiden zich voor op de extra drukke feestdagen. Normaal is het aan het einde van het jaar al erg druk bij webwinkels, maar de verwachting is dat mensen door het corona-virus nog meer online zullen bestellen.

Rond de feestdagen kopen mensen vaak cadeautjes voor elkaar. Ook is eind november Black Friday, een dag waarop spullen met veel korting worden verkocht. In winkelstraten is het daarom vaak druk, maar door het corona-virus zullen mensen minder snel naar een winkel gaan en bestellen ze hun spullen online.

Om alles op tijd te kunnen aanleveren bij je thuis, roepen webwinkels je op om pakketjes niet op het laatste moment te bestellen. 

Ook postbezorgers bereiden zich voor op de drukte. Een groot postbedrijf verwerkt tijdens de feestdagen zo'n 1,5 miljoen pakketjes per dag. 


Onze krant nog niet ontvangen?