Welkom Energie nieuwe periodesponsor: Unieke samenwerking voor liefdadigheid

Geschreven door Redactie

Vrijdagavond trapte Welkom Energie en Ultimum de nieuwe periodesponsoring van Almere City FC op een hele bijzondere manier af.

Beide partijen onthullen het grootste teamshirt van Nederland.


Dit krijg je wanneer twee partijen onverwachts samenwerken met één doel. Welkom Energie en Ultimum, twee Almeerse bedrijven die erg betrokken zijn bij Almere City FC, laten op grootse en unieke wijze zien dat ze achter de club, maar vooral ook achter Almere en de maatschappij staan.


Er gebeurt daarom iets bijzonders in het Yanmar Stadion. Met groot spektakel is eerder deze week namelijk het grootste voetbalshirt van Nederland gepresenteerd op het hoofdveld van Almere City FC! Dit shirt van 575m2 is door de selectie van Almere City FC, onder begeleiding van mascotte Ally de Aap en met vuurwerk op de achtergrond, onthuld.


Met deze bijzondere actie is de lancering van het nieuwe periodesponsorship, door Welkom Energie en vaste shirtsponsor Ultimum, een feit. Ook wordt hiermee weer een prachtige samenwerking tussen verschillende Almeerse bedrijven op de kaart gezet.


Maar dit alles is niet het grootste doel: Bij zowel Welkom Energie als Ultimum is maatschappelijk verantwoord ondernemen essentieel in de bedrijfsvoering. Daarom is het voor beide partijen juist van belang om vanuit hun maatschappelijke verantwoording actief bezig te zijn met de initiatieven die goed zijn voor stad, maatschappij en (lokale) economie. In het kader van ‘samen sta je sterk’ besloten Welkom Energie en Ultimum de handen ineen te slaan om zo, samen met Almere City FC, een mooi project te starten ten behoeve van verschillende goede doelen.


,,Wij steunen de club door dik en dun. Vorig jaar waren we al een periode de trotse shirtsponsor van de club en dat krijgt nu een vervolg”, aldus Jaap Bakker, directeur van Welkom Energie. ,,We wilden dit keer iets groter uitpakken. Vandaar dat we samen met Ultimum dit bijzondere project starten, waarbij de opbrengst ten goede komt aan drie goede doelen.”


 Iksteunook.nl


Met het project vragen de drie partijen de aandacht voor drie goede doelen: Kanjer Wens Nederland, Met je Hart en Stichting Aap. Het shirt wordt opgeknipt in stukjes van 25 cm2. Deze stukken kunnen via de website iksteunook.nl worden “geadopteerd” voor € 5,- per stuk. De donateur ontvangt voor deze € 5,- een stukje shirt en de handtekeningen van Almere City FC’s selectie. Het doel van de actie is zoveel mogelijk geld verzamelen voor deze drie mooie doelen en de opbrengst wordt uiteindelijk evenredig over alle drie verdeeld.

Onze Ambassadeurs