Laatste winkel blijft nog even in Food Passage

Geschreven door Redactie

De laatste overgebleven winkel in de Food Passage in Almere Stad blijft er toch nog wat langer zitten. De verhuizing van de viswinkel van de Gebroeders Koning heeft vertraging opgelopen en wordt daarom naar begin volgend jaar verplaatst.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de viswinkel deze maand dicht zou gaan om te verhuizen naar de Schutterstraat 27. Maar door de coronacrisis lagen de werkzaamheden aan het nieuwe pand een tijd stil. Daarnaast moet er een speciale vloer gelegd worden op de nieuwe locatie. Die moet uit het buitenland komen en dat is nu lastiger te regelen. Daarom is besloten om de verhuizing uit te stellen tot na de feestdagen. 

De visboer verwacht tot in ieder geval halverwege januari nog in de Food Passage open te blijven. Het streven is om per 27 januari de klanten te ontvangen op de nieuwe locatie. 

Viscircus Gebroeders Koning is de laatste ondernemer die nog in de Food Passage zit. In juli sloten de supermarkten Deen en Budget Food de deuren omdat het aantal klanten tegenviel.

Onze krant nog niet ontvangen?