Jumbo waarschuwt voor salmonella in verse varkensvleesproducten

Geschreven door Redactie

Jumbo haalt per direct diverse verse varkensvleesproducten van het Jumbo Huismerk uit de schappen. Tijdens een reguliere kwaliteitscontrole is de Salmonella bacterie aangetroffen, daardoor kunnen deze producten mogelijk besmet zijn. Jumbo vraagt klanten om de betreffende verse varkensvleesproducten niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels.

Het gaat om de volgende producten:

 • Gemengd pasta gehakt 350gr; 
 • Fries gemengd gehakt 500gr;
 • Gemengd gekruid gehakt 300gr;
 • Gemengd gekruid gehakt 500gr;
 • Gemengd gekruid gehakt 925gr;
 • Gemengd gehakt 300gr;
 • Gemengd gehakt 500gr;
 • Gemengd gehakt 980gr;
 • Soepballetjes tomaat basilicum 250gr;
 • Varkensbraadworst 780gr;
 • Varkensbraadworst 390gr;
 • Varkenssaucijs 5 stuks;
 • Varkenssaucijs 10 stuks;
 • Varkenssaucijs 2 stuks.

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 - 0220 161 of Jumbo.com.


Onze Ambassadeurs