Lezing over erfrecht en erfrechtplanning

Geschreven door Redactie

De organisatie Erfrechtplan organiseert lezingen in Almere bij het Boathouse. Hier houden zij rekening met de aangescherpte coronamaatregelen.  

Op een informatieve manier geven ze je meer wijsheid over testamenten en levenstestamenten.Dat is het doel van de gratis lezingen die ze door heel het land geven.

Het belang van de lezing is het nut en noodzaak van een testament en levenstestament. Hierbij gebruiken ze sprekende voorbeelden van besparing belasting, eigen bijdrage zorg, kleinkinderen opnemen en schenken. 

Uiteraard is er ook ruimte voor vragen bij onduidelijkheid. Erfrechtplan deelt graag zijn expertise op het gebied van testament en levenstestament. Die expertise hebben ze opgebouwd door de jarenlange ervaring in het geven van lezingen. Ruim 62.408 bezoekers gingen je al voor.  


Onze krant nog niet ontvangen?