Ons Almere TV presenteert: Happy Hunters

Geschreven door Redactie

Ons Almere TV presenteert: Happy Hunters. In het programma gaan Sanne, Tom en Alain verschillende challenges aan voor de wetenschap.

Ons Almere TV is het eerste lokale online televisie- en videoplatform van Nederland. Kijk de nieuwste aflevering van Grillvrienden op www.onsalmere.tv. Onder andere korte films, speelfilms, documentaires, nieuws, programma's en andere leuke content worden vertoond.

Zoals je gewend bent van andere video-on-demand-diensten bekijk je je programma's, series, films en documentaires wanneer het jou uitkomt. Ook bij Ons Almere TV kijk je dus je favoriete afleveringen wanneer je er tijd voor hebt.

Happy Hunters

In de serie Happy Hunters gaat de redactie van Stichting SCHERP verschillende challenges aan. De redactie, bestaande uit de leden Sanne, Tom en Alain stellen de theorieën van het verbeteren van mentale gezondheid op de proef. 

In de laatste aflevering gaan Sanne, Tom en Alain op zoek hoe je iemand het beste kerstcadeau kunt geven. Is het beste cadeau altijd een leuk product? Of is iemand helpen misschien wel het beste cadeau wat je kan geven? De redactie zoekt het uit!

Er zijn op dit moment acht afleveringen te zien van Happy Hunters bij Ons Almere TV. Houd dus de website zeker in de gaten want wie weet komen er binnenkort meer afleveringen online. Via de website Ons Almere TV kun je niet alleen naar de nieuwste afleveringen van Happy Hunters kijken maar ook andere series, films, documentaires en andere televisieprogramma's zijn daar te bekijken.

 

Onze Ambassadeurs