Ons Almere TV presenteert: Stress To Impress

Geschreven door Redactie

Ons Almere TV presenteert: Stress To Impress. In de documentaire gaan millennials Sanne, Tom en Alain prestatiedruk onderzoeken. 

Ons Almere TV is het eerste lokale online televisie- en videoplatform van Nederland. Onder andere korte films, speelfilms, documentaires, nieuws, programma's en andere leuke content worden vertoond.

Zoals je gewend bent van andere video-on-demand-diensten bekijk je je programma's, series, films en documentaires wanneer het jou uitkomt. Ook bij Ons Almere TV kijk je dus je favoriete afleveringen wanneer je er tijd voor hebt.

Stress To Impress

In de documentaire Stress To Impress gaan millennials Sanne, Tom en Alain prestatiedruk onderzoeken. Veel jongeren ervaren namelijk prestatiedruk. Ze moeten de beste cijfers halen op school, een deadline halen voor werk en nog even een rondje langs de sportschool. Wat is prestatiedruk en wat zijn de gevolgen hiervan? Zijn er bijvoorbeeld grote problemen die je krijgt door stress?

De documentaire duurt ongeveer een half uur. Genoeg tijd om even in de trein, tijdens het koken of 's avonds op de bank te kijken. Via de website van Ons Almere TV kun je niet alleen naar de documentaire kijken maar ook andere series, films, documentaires en andere televisieprogramma's zijn daar te bekijken.

 

Onze Ambassadeurs