Politie doet inval bij woningen in Almere

Geschreven door Redactie

De recherche is al een tijdje opzoek naar de grote drugsbende en heeft een inval gedaan bij een aantal woningen in Almere.

De politie heeft in de regio Amsterdam een aantal invallen gedaan en er zijn elf mensen gearresteerd. Ze handelden in duizenden kilo’s cocaïne, met een straatwaarde van miljoenen euro’s. De politie heeft een vondst gevonden van 4200 kilo drugs in een Antwerpse loods, de politie deed maandenlang onderzoek.

Buiten 23 woningen en enkele bedrijfspanden werden ook bankkluizen doorzocht. Er werden vorige week arrestaties verricht.

De politie is bezorgd om de grote mate van professionaliteit van de organisatie achter de megadeals. De criminelen zetten voor het vervoeren van de drugs vooral jonge jongens uit Amsterdam-Zuidoost in.