Sushi restaurant Sushi Hikari

Geschreven door Redactie

Aangezien de horeca is gesloten door de maatregelen kun je helaas geen restaurant meer bezoeken, maar je kunt gelukkig nog wel eten bestellen en afhalen. Daarom heb ik een sushi restaurant voor je uitgezocht dat bezorgt en waarbij je kunt afhalen: Sushi Hikari in Almere Poort.

Zij bieden je overheerlijke sushi aan waarvan je echt kunt genieten. Met hun uitgebreide menu dat je kunt zien op hun website: www.sushi-hikari.nl bieden ze je verschillende soorten sushi aan.

De recensies van dit restaurant mogen er ook zeker zijn! Met maar liefst 80 beoordelingen van mensen die dit restaurant hebben beoordeeld kwam er een gemiddelde van 4.7 sterren beoordeling uit. Veel klanten zijn tevreden over het eten en de service die het restaurant aanbiedt.

Bij bestellingen voor bezorging ontvang je 5% korting. Bij bestellingen voor afhaal via de website ontvang je 10% korting.

Je kunt elke dag in de week bij hun afhalen en laten bezorgen behalve op de maandag. Ze zijn voor afhalen van 15:00 tot 21:00 uur open en voor bezorgen 16:00 tot 21:00 uur open.


Onze Ambassadeurs