De leukste Netflix kerstfilms van 2020

Geschreven door Redactie

Na zo’n heftig jaar kan iedereen wel wat kerstvreugde gebruiken! 


Gelukkig heeft Netflix een lange lijst onthuld met meer dan 30 kerstfilms en series die tussen oktober en half december in première gaan. Wij hebben de leukste kerstfilms voor je op een rijtje gezet:


1. Holidate: Deze film is eind oktober al online gekomen, dus grote kans dat je hem al gezien hebt. Zo niet? Dan moet je hem zeker gaan kijken! Het verhaal gaat over Sloane en Jackson die afspreken om elkaars date te zijn tijdens de feestdagen zodat ze nooit meer de ‘zielige vrijgezel’ zijn. Maar dit blijkt toch iets lastiger dan het in eerste instantie leek...


2. Operation Christmas drop: Dit is een echte romantische kerstfilm om bij weg te zwijmelen. Erica Miller moet voor haar werk tijdens de kerstdagen polshoogte nemen op een paradijselijk eiland waar ze officier Andrew Jantz ontmoet. Ondanks dat ze tegenpolen van elkaar zijn, begint ze toch een zwak voor hem te krijgen.


3. The princess switch: switched again: Dit is de opvolger van de eerste film, welke in 2018 uitkwam. Waarin hertogin Margaret erachter kwam dat ze een dubbelganger heeft. In deze film wordt de loop van ware liefde bemoeilijkt door de verschijning van een knappe man die van plan is Margaret's hart te stelen. Gooi de onverwachte komst van Margaret's buitensporige nichtje Fiona, een derde look-alike, erbij en je hebt het recept voor drievoudige kerstproblemen!


4. Dolly’s Parton’s Christmas on the square: Dit is een film over familie, liefde en hoe de kerstgeest van een kleine stad de koudste harten kan verwarmen. Met name die van de rijke en vervelende vrouw, Regina Fuller. Met originele liedjes en teksten van Dolly Parton is dit een echte musical kerstfilm!


5. De familie Claus: Dit is de eerste Nederlands-Vlaamse Netflix kerstfilm. Na de dood van zijn vader wil Jules Claus niks meer met kerst te maken hebben. Maar op een dag vindt hij een magische sneeuwbol in een speelgoedwinkel die hem op een bijzondere manier naar de verste uithoeken van de wereld brengt. Wat hij dan ontdekt, had hij nooit verwacht…



Onze Ambassadeurs