Een gratis geeltje voor jouw Valentijn?

Geschreven door Redactie

Wil jij een berichtje in editie februari van de Ons Almere krant achterlaten voor jouw Valentijn? Dat kan!

De Ons Almere valentijns-special ligt over enkele weken weer op jouw deurmat!

De eerste maand van 2021 ligt voor je het weet weer achter ons, een maand vol met goede voornemens en mooie plannen! Hopelijk lukt het jullie om je aan de voornemens te houden, wij zijn met z'n allen flink aan het worstelen met het "afvallen-gezond eten- meer bewegen-voornemen". Het voornemen om er een liefdevol 2021 van te maken gaat ons een stuk gemakkelijker af, zeker nu dé maand van de liefde eraan komt! De één vindt Valentijnsdag een commercieel gedrocht en de ander verandert in een romanticus pursang. Ons hele team behoort tot de laatste categorie, wij zijn gek op de liefde! Of dit nou als vrijgezel is, of in een relatie... wij volgen altijd ons hart!

Valentijnsgeeltjes

Genoeg zoetsappigheid, op naar de editie die straks voor je ligt. In de maand februari veranderen de geeltjes in onze krant van kleur. Tijdens de Valentijnmaand zijn deze namelijk roze en ook nog eens voor jouw Valentijn! Normaal betaal je voor een geeltje in de krant, maar nu niet. Laat anoniem of met naam een berichtje achter. Dit kan voor je geliefde, crush, buurman, familie of wie dan ook zijn.   


Klik hier om te kijken of jouw berichtje in het roze geeltje past. Past je tekst? Mail deze dan naar redactie@onsalmere.nl o.v.v. 'Valentijnsgeeltje'. Inzendingen vóór 17 januari worden meegenomen in de volgende editie.

Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen