Kom naar de online nieuwjaarsborrel!

Geschreven door Redactie

Almere leeft! Almere is de jongste stad van Nederland en er is zoveel te doen! Zelfs nu, terwijl corona rondwaart en we meer huisgebonden zijn. Deze tijd vraagt om omdenken. Belemmeringen leiden vaak juist tot innovatie: er ontstaan sinds de corona uitbraak allerlei geweldige projecten, bewegingen en ondernemingen.

De creatieve sappen borrelen als nooit tevoren en dit leidt tot bijzondere verrassingen. Dacht jij dat je de Nieuwjaarsborrel 036 op je buik kon schrijven? Niets is minder waar! 

De Nieuwjaarsborrel van 2021 wordt onvergetelijk! Nooit eerder zaten wij in een situatie die erom vroeg om de Nieuwjaarsborrel online te laten plaatsvinden, dus dit wordt echt een unieke ervaring! Ze hebben alles uit de kast getrokken om er een fantastisch feest van te maken, zodat we 2021 groots en feestelijk kunnen inluiden. Natuurlijk ben jij van harte uitgenodigd: zij verwachten jou 15 januari 2021 van 17.00 – 20.00 uur online. Dit wordt de gezelligste nieuwjaarsborrel van Almere, dus zorg dat je erbij bent.

Ze hebben heerlijke drankjes en hapjes én optredens van een heleboel lokale en regionale artiesten geregeld! Ze weten allemaal dat de horeca en de artiesten het heel zwaar hebben en wat is er mooi-er dan hen te kunnen steunen terwijl je zelf plezier hebt? Dit kan jij doen door een borrelbox te be-stellen en dit geweldige evenement te streamen. Online met je familie, vrienden, kennissen, collega’s en andere stadsgenoten! Absoluut een win-win situatie! Het is fantastisch om te zien hoe corona verbindt, op manieren waar we vorig jaar niet eens van konden dromen. Mooi om te zien hoe de plaatselijke horeca en artiesten allemaal samenwerken om voor jou een onvergetelijke nieuwjaarsbor-rel te organiseren en geweldig om te zien hoe jij de mensen die in de horeca en evenementenbranche werken helpt, alleen al door een borrelbox te bestellen en online te komen!

Je bestelt via de website jouw eigen borrelbox bij één van de deelnemende locale horecazaken. Dit kan vanaf 4 januari.

Na betaling ontvang je de bevestiging en uitleg over de livestream (die je nog het hele weekend kan bekijken)

Als je klaar bent voor de Nieuwjaarsborrel 036, log je in met je unieke link en code die je via de mail hebt ontvangen en ga je 4 uur lang genieten van de optredens en natuurlijk je borrelbox!

Het wordt een spetterend evenement, georganiseerd door horeca036.nl een samensmelting van
Horecaxplosion & Horeca Events 036. Het licht en geluid wordt door het Almeerse bedrijf  

Dynavoice verzorgd en het evenement wordt geregistreerd met 3 verschillende camera’s, waardoor het hele gebeuren nog dichterbij komt. De verschillende artiesten komen stuk voor stuk uit de regio en je hapjes en drankjes komen van jouw favoriete locale horecazaak. Al met al dus een echt Al-meers evenement. Eén die je zeker niet wilt missen!


Samen met jou gaan we er een mooi feest van maken!!! 


Horecabedrijven kunnen zich ook nog aanmelden via www.nieuwjaarsborrel036.nl 



Onze Ambassadeurs