Eerste editie Allyville gaat door

Na de vakantie toch nog een dagje er op uit, maar dan in de buurt. Allyville editie 0.0 is een gloednieuw festival, in Americana style. Een gezinsvriendelijke mix van activiteiten, livemuziek en horeca midden in Almere.

Het festival wordt zaterdag 11 september gehouden op het terrein van Jeugdland in Almere Stad van 11 tot 23 uur. Waan je je in de natuur met een echte ‘western-touch’. Met folk-, western-, roots- en americana-muziek live op het podium wordt de ervaring helemaal compleet. Het terrein van Jeugdland Almere-Stad wordt voor één dag omgetoverd tot festivalterrein. Normaal is het terrein een speelparadijs voor kinderen, maar tijdens Allyville is het een dagje uit voor het hele gezin. Er is ruimte om te spelen, eten en drinken en te genieten van livemuziek.

Op Allyville ervaar je de livemuziek zoals deze bedoeld is; in de zon, met een drankje in de hand. Allyville is de ideale zomerafsluiter in eigen provincie. Er zijn optredens van onder andere Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, (bekend van Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Paaspop), Def Americans (Johnny Cash-tribute band), Leadbeaters, Wim Budding & friends en vele anderen.

Dit festival is voor deze keer een 0.0 editie, dat betekent geen alcohol, maar er zullen wel verschillende 0.0-bieren en -wijn aanwezig zijn.

Een kleinschalig festival voor het hele gezin, dat is de insteek voor Allyville.
Allyville organisatie heeft ervoor gekozen het festival toch door te laten gaan, passend binnen de huidige Corona maatregelen van het RIVM. Daarom is voor dit evenement een coronatoegangsbewijs nodig. Dat betekent: een vaccinatiebewijs, of een herstel bewijs van maximaal 6 maanden oud of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Ga voor meer informatie, het volledige programma en tickets naar www.allyville.nl