Zin in een late night snack?

Geschreven door Redactie

Maak dit recept na voor een ultieme late night snack.

We gaan Nacho's maken! een gerecht uit de Tex-Mexkeuken. Ze worden zowel als hoofdgerecht als bij wijze van snack gegeten. Het gerecht bestaat meestal uit tortillachips, bedekt met jalapeño en daar overheen kaas, soms vlees.

Wat heb je nodig? 250 gram maïschips, 375 gram salsa, 450 gram bonen, 2 1/2 kopjes geraspte kaas, 1 avocado, citroensap en 300 milliliter zure room.  

Leg als eerst de maïschips in een grote ovenvaste serveerschaal in een hoop. Top met de bonen, salsa en geraspte kaas. Verhit vervolgens in een matige oven gedurende 5 minuten of tot de kaas smelt. Top tot slot de zure room en avocado gepureerd met het citroensap en wat peper en zout. Easy! Right?  


Onze krant nog niet ontvangen?