In het hele land meer ongelukken door gladheid

Geschreven door Redactie

De gladheid en gevallen sneeuw zorgde in heel Nederland voor slippartijen en ongelukken. Inmiddels heeft het KNMI alle waarschuwingen ingetrokken.

Zo raakte door de gladheid een auto op de A28 bij Assen van de weg. De auto kwam in de vangrail tot stilstand, er raakte niemand gewond. In Uffelte verloor een automobilist in de Dorpsstraat de macht over het stuur, de auto kwam in de sloot terecht. Dat meldde RTV Drenthe.


Er vond ook een slippartij plaats op de A7 richting Groningen bij Leek. Hierbij gleed tijdens het inhalen een auto tegen de rijbaanafscheiding nadat de auto de grip op het wegdek verloor. Een ander ongeval vond plaats in de bocht van A12 naar A27 bij Lunetten, de auto slipte en kwam achterstevoren vast te zitten in de struiken langs de weg. De brandweer heeft de automobilist bevrijd uit de auto.   


Op de A2 bij Eindhoven sloeg een auto over de kop nadat hij in botsing kwam met een andere auto. Een van deze twee auto's was ook gaan slippen. De bestuurder van de auto die over de kop, de bestuurder kon door de hulpdiensten worden bevrijd, meld Omroep Brabant.   



Onze Ambassadeurs