Omroep Almere wijzigt zaterdagprogrammering

Geschreven door Redactie

Omroep Almere krijgt op zaterdag een nieuwe programmering. Binnenkort is op zaterdag ook de Flevo Weekend Show te horen.

Op zaterdag begin je jouw weekend met de beste non-stop muziek. Om 09:00 uur is radiopresentator Johan van Kesteren live te horen tot 11:00 uur met het laatste nieuws, weetjes, agenda en de lekkerste muziek om de dag mee te starten. Binnenkort is ook de Flevo Weekend Show te beluisteren bij het online radiostation van Almere.

Het programma bestaat al jaren waardoor er ook al verscheidene gasten in de show te horen zijn geweest. Daarnaast biedt het radioprogramma ook ruimte voor talent. Ook bij Omroep Almere blijft er ruimte voor talent in het programma. Het radioprogramma gaat een samenwerking aan met muziekschool Lotte van den Broek. De leerlingen van Lotte kunnen live optreden in het programma van de Flevo Weekend Show om vast te wennen aan het grote podium. Ook gaat Omroep Almere een samenwerkingsverband aan met Jeanette De Wit van Artiesten Promotie waarbij zangers en zangeressen live in de studio kunnen optreden.


Onze Ambassadeurs