Werk veilig met behulp van PWT Weerbaarheidstraining

Geschreven door Redactie

Bestuurders, hulpverleners, zorgverleners en ondernemers kampen in toenemende mate met dreiging en intimidaties. De druk komt niet alleen van criminelen, maar steeds meer ook van verwarde personen.

Alleen al de politie zag in de afgelopen vijf jaar een verdubbeling van het aantal verwarden personen naar ruim 47000 meldingen per jaar. En het aandeel verwarde personen vormt slechts een deel van de totale, toenemende druk.

Zo zien ambtenaren en bestuurders zich geconfronteerd met een stijging van intimidaties. Het is de winkelier die worstelt met een agressieve klant en de zorgverlener die in zijn werk gehinderd wordt door onhandelbare cliënten.

Effectieve aanpak van dit probleem vraagt om intelligente interventies. Het is een misvatting om te denken dat alleen repressie werkt. Preventie is even belangrijk en noodzakelijk.

Ons bedrijf PWT Professionele WeerbaarheidsTraining biedt een helpende hand bij deze problematiek. Ze bieden vooral weerbaarheid: fysiek en mentaal, preventief en reactief. Hun experts hebben ruime ervaring op het gebied van fysieke trainingen en het stuwen van de mentale weerbaarheid.

Hoe schat je een bepaald persoon in? Wat is de beste tactiek om iemand te kalmeren en vertrouwen te winnen? Hoe zorg je voor maximale veiligheid voor jezelf en personeel?

Het antwoord geven ze in de vorm van fysieke trainingen en seminars waar de nadruk ligt op het psychologische aspect. De cursussen geven ze op maat en indien gewenst op locatie. Doelgroepen zijn de middenstand, overheidsinstanties, de transportsector en het detentiewezen. PWT Professionele WeerbaarheidsTraining biedt trainingen naar wens wat betreft duur en inhoud. Dus schakel PWT in voor veiliger werk!








Onze Ambassadeurs