Buurthopper ook beschikbaar in Almere Buiten!

Geschreven door Redactie

Buurthopper Almere: persoonlijk personenvervoer op maat in je wijk. 

De Buurthopper haalt je op en brengt je naar je bestemming. Buurthopper Almere rijd door heel Almere, met uitzondering van Almere Poort.  

Bel het telefoonnummer 036-2022045 en spreek af welke locaties/adres de Buurthopper je op moet komen halen en waar je naartoe wilt. De Buurthopper haalt je vervolgens op, op de afgesproken tijd en brengt je naar je bestemming. De aanrijtijd van de Buurthopper bedraagt ongeveer 20 minuten. Jong en oud kunnen gebruik maken van de buurthopper. 

Buurthopper Almere is bedacht door Erik Jongerden. Erik wilde een steentje bijdragen aan het vervoer voor ouderen binnen de wijk. Nu Corona al langer dan een jaar speelt in Almere, wilde Erik nog wat meer doen voor de samenleving. Heb jij bijvoorbeeld boodschappen nodig? De Buurthopper Almere doet ook boodschappen voor je! Van te voren geef jij je lijstje met boodschappen door en bij welke winkel je dit zou willen kopen. De Buurthopper regelt jouw boodschappen en laat je achteraf betalen door te pinnen aan de deur. Uiteraard houden zij de RIVM-maatregelen in acht en verloopt alles veilig. 


Maar, wat kost dan een ritje?

De prijs voor een ritje met de Buurthopper geld voor een ritje per persoon. Je betaald 2,00 euro contant of met de pinpas bij de chauffeur. Is de terugrit binnen een uur na aflevering, dan krijg je deze gratis!

Kinderen van 0 tot 4 jaar rijden gratis mee, natuurlijk wel altijd onder begeleiding van een volwassen (betalende) begeleider of ouder. Kinderen vanaf 4 tot en met 11 jaar betalen 1,00 euro per persoon per rit. Kinderen vanaf 12 jaar en ouder betalen het voltarief. Vraag naar de tienrittenkaart voor nog meer voordeel!


Onze Ambassadeurs