Sleeën en snowboots niet aan te slepen

Geschreven door Redactie

Met flinke sneeuwval in het vooruitzicht proberen veel mensen op de valreep nog een slee of snowboots te kopen. Op Marktplaats wemelt het van de advertenties maar de felbegeerde artikelen zijn binnen de kortste keren verkocht.

Bij tuincentrum Almeerplant bezorgen ze vrijdag en zaterdag de laatste sleeën die nog op voorraad zijn. "Maar de voorraad is echt niet genoeg om iedereen nog van een sleetje te voorzien", zegt bedrijfsleider Robbert Schenk. "We hebben onze leveranciers nog gebeld, maar daar is niets meer te krijgen." Het tuincentrum krijgt ook veel aanvragen voor sneeuwschuivers en strooizout. "En mensen bestellen afdekhoezen voor kwetsbare planten in de tuin, zoals palmen", vertelt Schenk.

Ook op Marktplaats loopt het storm en de prijzen lopen op. Onder de 50 euro is een tweedehands sleetje al niet meer te vinden. Ook snowboots vinden gretig aftrek, veel winkels zijn inmiddels door hun voorraden heen. En als het al lukt om nog een laatste paar te bemachtigen is het natuurlijk nog maar de vraag of ze nog bezorgd kunnen worden voor de sneeuw losbarst.

Onze Ambassadeurs