Bestel lekkere tapasboxen bij deze 3 restaurants

Geschreven door Redactie

Alles voor een heerlijk Spaans avondje!

Tapas, wie houdt er niet van? De heerlijke kleine gerechtjes zorgen voor een avondvullende smaakbeleving. Ieder gerechtje is weer een verrassing! Mis jij de Spaanse avondjes van jouw favoriete restaurant? Dat hoeft niet! Bij deze 3 restaurants kun je heerlijke tapas bestellen, op afhaal of met bezorging.

  1. El Mundo Almere Haven: Van Spareribs tot nacho’s en van bruschetta tot inktvisringen… de tapasschalen van El Mundo zijn een feest! Via de site: www.elmundo-almere.nl/ kun je kiezen uit 5 schalen, elk met verschillende hapjes. Je kunt de tapas bestellen van donderdag t/m zondag van 16:00 uur tot 20:00 uur.
  2. Tapas Barça: Dit restaurant zit op de Grote Markt in Almere Stad en is een echt begrip in de omgeving. Ook bij Barça kan je heerlijke tapasschalen bestellen, met koude en warme gerechten. Kijk voor de hele menukaart op: www.tapasbezorgd.nl. Je kunt de tapas afhalen of laten bezorgen.
  3. De Tapasbox van VIEW Almere: Ook bij View Almere kun je maaltijdboxen bestellen, op afhaal of met bezorging. In de Tapasbox vind je onder andere nacho’s, gestoomde bao’s met pulled chicken en Aziatische gamba’s. Er is ook een vegetarische box met onder andere olijven, spring rolls en vega burgers. Voor ieder wat wils! Kijk op: www.viewalmere.nl voor de hele menukaart.

Eet smakelijk!






Onze Ambassadeurs