Are you Futureproof?

Geschreven door Redactie

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Vind jij het leuk om nieuwe acties te bedenken en daarmee iets goed te doen voor jouw wijk, stad of zelfs groter? Wil jij ervaren hoe je echt een positieve verandering aangaat? En wil jij ontdekken wat er bij ondernemerschap komt kijken, en misschien zelf jouw eigen sociale onderneming starten? Doe dan vanaf 5 maart 2021 mee met Futureproof!

Met Futureproof ga jij de uitdagingen van morgen aan: sociaal én duurzaam. Denk bijvoorbeeld aan de opwarming van het klimaat, de plastic soep, oneerlijk geproduceerde kleding of eenzaamheid onder jongeren. Tijdens het DIY-programma volg je vier maanden lang samen met andere jongeren trainingen, leer je nieuwe skills en word je onderdeel van onze community. Het goede nieuws? Meedoen kost je niets, behalve tijd (8-12 uur per week)!Meer weten over het programma

Ben je enthousiast en wil je meer weten over het programma, of je zelfs meteen aanmelden? Op 24 februari wordt een online informatieavond georganiseerd. Daar krijg je alles te horen over het programma, ontmoet je de coaches en andere impactmakers en heb je de gelegenheid al je vragen te stellen. Na afloop van de avond kun je je inschrijven voor het programma. Meld je aan via deze website.


Onze Ambassadeurs