Nieuw in Almere: Running Therapie

Geschreven door Redactie

Forsa Academy heeft in Almere iets nieuws gelanceerd: Running Therapie. Bij Running Therapie kun je ontspannen gaan hardlopen onder begeleiding van een ervaren Running Therapeut.

Het maakt niet uit of je sportief bent of minder sportief bent aangelegd. Running Therapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen zodat je je beter gaat voelen.

Running Therapie is bedoeld voor mensen met spanningsklachten zoals een burn-out, depressie, chronische vermoeidheid of obesitas. Running Therapie kan ook gebruikt worden voor mensen die graag weer willen hardlopen. Door hard te lopen probeert Running Therapie je te helpen om van je klachten af te komen en je zelfvertrouwen en conditie te verbeteren en te ontstressen. Hardlopen heeft namelijk een aantal psychische gevolgen, zoals het verbeteren van de stemming, het ombuigen van spanning in ontspanning, het toenemen van het zelfvertrouwen en het krijgen van een positiever zelfbeeld. Ga voor meer informatie naar www.forsaacademy.com.