Dokter André Beautyworld weer geopend!

Geschreven door Redactie

En nu met leuke kortingen voor cliënten op behandelingen voor: Fillers, Profhilo en Botox. 

Een strakke, mooie huis? Weg met rimpels! 

Alle aandacht voor jou

Ken je dat gevoel als je in de spiegel kijkt? Je ziet opeens kraaienpootjes rond je ogen, een fronsrimpel of rimpels in je voorhoofd. Zijn je lippen echt dunner geworden? En die mondhoekjes, die waren toch écht anders dan nu... Jouw spiegelbeeld ziet er anders uit dan je je voelt! Dat is niet zo gek, want vanaf je 30e neemt de productie van stoffen die zorgen voor een stevige huid af. Gelukkig is daar wat aan te doen. Dokter André helpt je gezicht er weer frisser en jeugdiger uit te laten zien!

Foto: Dokter André

Leuke kortingen

De Fillers zijn nu van 370,00 euro verlaagd naar 290,00 euro per behandeling met 1 ml, zo ook Profhilo naar 290,00 euro (2ml) en de Botox van 130,00 euro naar 90,00 euro per zône.

André hoopt zo iedereen in deze 'corona tijd' toch nog iets tegemoet te komen. Maak binnenkort online een afspraak of via de nieuwe app! Kijk voor meer informatie over de behandelingen op de website van Dokter André Beautyworld. 

Onze krant nog niet ontvangen?