Vrouw (39) staat terecht voor seksueel uitbuiten 14-jarig meisje

Geschreven door Redactie

Een 39-jarige Almeerse vrouw moet zich in april voor de rechter verantwoorden voor het seksueel uitbuiten van een 14-jarig meisje. De vrouw zou het slachtoffer vorig jaar van januari tot augustus hebben gehuisvest en haar instructies hebben gegeven over het maken van een seksadvertenties op een website.

Er werden naaktfoto's en erotische filmpjes van het meisje gemaakt. Daarna werden klanten en werkplekken geregeld. De verdachte gaf het meisje bovendien uitleg over hoe ze de bewakingscamera's op een van die werkplekken kon omzeilen. De opbrengst van het sekswerk verdween volgens de officier van justitie in zijn geheel of in ieder geval grotendeels in de zakken van de vrouw.

Als de zaak in april wordt behandeld, staat ook een 18-jarige jongen terecht die ook bij de uitbuiting van het meisje betrokken zou zijn geweest. Maar omdat hij toen nog minderjarig was, wordt zijn zaak achter gesloten deuren behandeld. Het is dan ook niet helemaal duidelijk wat zijn relatie is tot de vrouwelijke verdachte en wat zijn rol zou zijn geweest.



Onze Ambassadeurs