Wie gun jij een goodiebag?

Geschreven door Redactie

Ook dit jaar gaan de ouderwerkers van De Schoor langs bij ouderen in Almere. Dit keer met een goodiebag vol met voedzame en lekkere producten.

Met de feestdagen voor de deur is het extra belangrijk om te laten merken dat wij aan onze ouderen denken.   


Van 13 tot 20 december gaan de ouderenwerkers en vrijwilligers op pad om eenieder die dit nodig heeft een goodiebag te geven. Elke zelfstandig wonende senior, die een goodiebag en goed gesprek nodig heeft, kan hiervoor worden aangemeld. 


Kan jouw opa/oma, moeder/vader, goede buur of vriend/vriendin in deze tijd echt een goodiebag gebruiken? Geef deze persoon dan nu op en wie weet staat een van de ouderenwerkers binnenkort bij uw bekende aan de deur. 


Je kunt jouw aanmelding tot en met zondag 11 december doorgeven via www.deschoor.nl/hartverwarmendalmere/goodiebag of aan Henk Westhoff op telefoonnummer: 06-43443590 of e-mail hwesthoff@deschoor.nl. Let op! Er zijn een beperkt aantal goodiebags beschikbaar. Meld je daarom snel aan. Op = op. 


Onze Ambassadeurs