De Almeerse Toneelgroep Sterrenstof speelt zaterdag 6 november om 20.00 uur de jongerenvoorstelling What’s Next?! in Het Cultuurhuis aan het Baltimoreplein.

What's Next!? speelt zich af in Almere en gaat over Luna, Sanne en Thijs die stuk voor stuk op een kruispunt staan in hun leven.
 In de kleine studentenkamer van Luna staan zij lijnrecht tegenover elkaar.  

Ieder met hetzelfde doel: geliefd en gelukkig worden. Dat is lastiger dan het lijkt. 
Zeker als ambities, verlangens en angst in het spel komen. Het theaterstuk What’s Next!? heeft als doel een artistieke interventie te bieden om jongeren en adolescenten dieper te laten nadenken over hun angsten en keuzes.

What’s Next!? is op echte ervaringen gebaseerd. Als artistiek leider bij Toneelgroep Sterrenstof en tevens ook Coördinator van Coachproject Matching Talents ziet Stein Janssen de noodzaak om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van schoolverlaters. Door samen met de jongeren en coaches van VMCA zijn voorstelling te schrijven, geeft hij de jongeren een stem in Almere.

What’s Next!? gaat over drie jongeren: Luna (21), Sanne (15) en Thijs (27). Allemaal willen zij er graag zelf achter komen wat zij met hún leven willen. Ook verlangen zij allemaal naar vrij zijn van angst. 
Eigenlijk verlangen zij naar volwassenwording. Zij hebben het gevoel om noodgedwongen een keuze te moeten maken, waarmee zij hopen snel gelukkig te worden. Zij komen er in de voorstelling achter, dat weten wat je wil doen tijd, aandacht en liefde voor jezelf vergt.

Spel: Roos Dros, Sharon Merk & Stein Janssen
Regie: Jochem van Rijsingen
Tekst: Stein Janssen

Koop nu je kaarten op www.ToneelgroepSterrenstof.nl