Zaterdag 5 februari Jong jazztalent Jaïnda bij Your Musiq Live.

Geschreven door Redactie

Zaterdag 5 februari wordt het tijdens Your Musiq Live opnieuw genieten met live muziek en mooie gesprekken met dit keer jong talent, veelbelovende vocaliste en songwriter Jaïnda.

Your Musiq Live is een gezamenlijk initiatief van muziekschool Your Musiqskool, radioprogramma Wakker Worden Met / Omroep Almere om jong muzikaal talent uit Almere een podium te geven en muziek(onderwijs) in de spotlights te zetten.

In deze tweede uitzending is te gast jong talent, veelbelovende vocaliste en songwriter Jaïnda Buiter. Sinds 2018 volgt zij lessen bij Your Musiqskool, waar ze begeleid werd naar de volgende stap naar het Junior Jazz College en waarna ze zomer 2021 werd aangenomen bij het Conservatorium van Amsterdam afdeling jazz/lichte muziek. Sindsdien maakt ze grote stappen.

In 2021 werd ze de winnares van de landelijke finale van de Kunstbende met eigen geschreven werk. Onlangs gaf ze samen met het Nederlands Junior Jazz Orkest, waar ze de vaste vocaliste is, een spetterend optreden bij het NPO programma Mathijs Gaat door, daarnaast treed ze regelmatig op in en buiten Almere. Haar muziek kenmerkt zich door duidelijk door jazz.

Wat kan je verwachten

Een spetterende muzikale uitzending met mooie gesprekken en live muziek van Jaïnda met zowel eigen werk als jazz standards. Hierbij wordt ze begeleidt door haar, sinds 2,5 jaar vaste gitarist en JJC Student Philip Kurstjens. Ook begeleidt ze zichzelf op piano. Uiteraard hebben programmamakers Johan, Bjork en Julia daarnaast weer veel mooie tracks en nieuws en hot topics rondom muziek(onderwijs).

Q & A | Bel en stel live in de uitzending een vraag

Heb jij een vraag voor Jaïnda en Philip? Bel in rond 10.15 of 10.30 met 036 369 0072 of 036 369 0073 en stel live in de uitzending je vraag!

Luister & Kijk live

Zaterdag 5/2 van 10.00 – 11.00. bij Wakker Worden Met.

Kijk live omroepalmere.nl/live-kijken of luister live omroepalmere.nl/luister-live-2.

Your Musiq Live kan je elke 1e zaterdag volgen tussen 10.00 -11.00 tijdens het programma Wakker Worden Met (9.00-12.00). De volgende Your Musiq Live is op zaterdag 5 maart.

Uitzending gemist?

Luister alle uitzendingen terug op onze YML Radio/Video Gemist pagina.











Onze Ambassadeurs