Internet professional uit Almere biedt door Corona getroffen Almeerse ondernemers een helpende hand.

Geschreven door Redactie

Onder de vlag NetJam is Ivor Brands uit Almere al ruim 15 jaar actief als ZZP’er. Hij helpt naar eigen zeggen ondernemers succesvol te worden op internet. Ook voor die tijd was hij al 6 jaar actief in verschillende internet- en marketingfuncties.

De huidige situatie raakt veel ondernemers; een muur van bureaucratie en onduidelijke of ontoereikende hulp vanuit de overheid. Ook Brands heeft het tijdens deze Corona periode niet makkelijk maar beseft goed dat er veel ondernemers zijn die moeite hebben het hoofd boven water te houden.

Het viel hem op dat veel ondernemers zich onvoldoende bewust zijn van de mogelijkheden die het internet hen kunnen bieden. Veel hebben nog een verouderde website, zijn niet of nauwelijks actief op sociale media of zijn zich niet bewust van de vele platforms en technieken die ingezet kunnen worden om bedrijfsprocessen te automatiseren en hiermee veel tijd en dus geld te besparen. Om deze ondernemers verder te helpen besloot Brands kosteloos advies te gaan geven aan Almeerse ondernemers met het doel ze bewust te maken hoe internet en nieuwe technologie kan bijdragen aan hun onderneming. Naast een uitgebreide analyse krijgt de ondernemer een adviesgesprek van een uur. Hiermee wil Brands ondernemers uitleg en advies geven hoe de ondernemers, met behulp van het internet, nieuwe mogelijkheden zien waarmee ze hun bedrijfsvoering efficiënter kunnen vormgeven en/of nieuwe promotie en afzetkanalen kunnen gebruiken.

Symbolisch wordt er een bijdrage van 1 euro gevraagd. Brands geeft aan dat deze volledig ten goede komt aan stichting 155 (https://www.155.nl/).

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden op de website
https://internetnetadvies-almere.nl

Onze Ambassadeurs