Wat is jouw favoriete plek in nationaal park nieuw land?

Geschreven door Redactie

Na de Nieuw Land kleurwedstrijd van afgelopen voorjaarsvakantie komt er nu weer iets leuks aan voor jong en oud: een winactie op Social Media.

De partners van Nationaal Park Nieuw Land geven komende weken verschillende prijzen weg. Wat moet je doen? Vertel ons wat jouw meest favoriete plek in Nationaal Park Nieuw Land is en leg uit waarom. Als je meedoet, maak je kans op onder andere een dagtrip naar de Marker Wadden, een gratis excursie of een Nieuw Land safaripakket.

Nationaal Park Nieuw Land bestaat uit meerdere natuurgebieden. Vele Flevolanders zijn al eens in de Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen of op de Marker Wadden geweest. Sommigen hebben weleens gekitesurft of gevaren op het Markermeer. Alle deze gebieden hebben iets speciaals en horen bij het nationaal park. Zij zijn benieuwd naar jouw favoriete plek in het nationaal park. Met wie was je daar? Heb je bijzondere dieren gespot? Of werd je verrast door een hevige storm? Deel jouw verhaal met ze en maak kans op mooie prijzen!

Komende weken delen de partners van Nationaal Park Nieuw Land hun favoriete plek in het park via een video op Facebook. Iedere week is een andere partner aan het woord met weer een nieuwe prijs die hij of zij mag weggeven. De prijs gaat naar het meest bijzondere verhaal dat wordt ingezonden.

Wil je kans maken op één van de mooie give aways? Check dan de spelregels op: www.nationaalparknieuwland.nl/win en volg ze op Facebook en Instagram.

Onze Ambassadeurs