Almere City FC wint oefenduel van Jong FC Utrecht

Almere City FC heeft vrijdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht gewonnen. In het Yanmar stadion was de thuisploeg uiteindelijk met 1-0 te sterk voor de Domstedelingen.

Aanvaller Ilias Alhaft tekende in de 78e minuut voor de enige treffer van de wedstrijd uit een vrije trap. Almere City FC speelde in de eerste helft met een compleet ander team dan in de tweede helft. Centrale verdediger Kay Heerings, die momenteel op proef is bij Almere, speelde ook mee.

Het was het tweede oefenduel voor Almere City FC tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vorige week won de ploeg van Ole Tobiasen de eerste oefenwedstrijd met 0-6 van de amateurs van DWS. Volgende week zaterdag komen de Almeerders weer in actie: dan is Jong Ajax in Almere te gast.