Stad & Natuur verlengt samenwerking met Almere City FC

Geschreven door Redactie

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Almere City FC en Stad & Natuur hebben de huidige samenwerking met één seizoen verlengd. Samen maatschappelijk impact maken is het voornaamste doel van de samenwerking.

“Door slim netwerken te verbinden, kunnen we een bredere doelgroep bereiken. De afgelopen periode hebben we dat onder andere gedaan door samen te werken op Kavel 46 op de Floriade,” aldus directeur Liesbeth Bronkhorst van Stad & Natuur. “Hier hebben we schoolklassen middels sport en spel kennis laten maken met de grote thema’s van de stad. Medewerkers van Almere City FC verzorgde de lessen omtrent biodiversiteit, duurzame leefomgeving en gezonde levensstijl. Dit hopen wij volgend jaar voort te kunnen zetten in andere samenwerkingen.”

Stad & Natuur verwacht op zakelijk gebied nog meer verbinding te maken en samen met de verschillende bedrijven uit de Almere City FC Business Club te werken aan meer maatschappelijk rendement en aan de groene en gezonde stad van de toekomst.

Onze Ambassadeurs