Turning Spirit Almere gaat voor een nieuwe turnvloer

Geschreven door Redactie

Turning Spirit Almere doet mee aan de sponsoractie van Albert Heijn Stedenwijk en Parkwijk. De twee supermarkten in Almere Stad gaan namelijk 10.000 euro verdelen onder de deelnemende verenigingen, stichtingen en scholen.

De actie loopt van 1 oktober tot en met 10 november. Bij besteding van elke 15 euro aan boodschappen ontvangen klanten een voucher aan de kassa met een unieke code. Klanten kunnen deze code invullen op een website en aan de hand van de aantallen codes die zijn ingeleverd wordt het bedrag van 10.000 euro verdeeld onder de verschillende verenigingen. Extra punten zijn te verdienen door mee te doen aan de challenges op de Facebookpagina van de Albert Heijn supermarkten. Het spaardoel van TSA is een nieuwe turnvloer.

Onze Ambassadeurs