Almere City zoekt e-sporter, doe jij mee?

Geschreven door Redactie

Almere City FC wil op de Playstation net zo goed presteren als op het veld. Daarom organiseert de club een zoektocht naar een e-sporter, een FIFA19 speler die de club wil vertegenwoordigen bij grote toernooien in binnen- en buitenland. Als e-sporter van de FC ben je het uithangbord van de FC in consoleland!


Almere City FC kroont de nieuwe e-sporter van de club op 17 en 18 augustus, tijdens het Almere Challenge Event. 64 finalisten mogen zich dat weekend van hun beste kant laten zien. De FIFA19-finalisten worden gekozen tijdens vier intensieve voorrondes over heel Almere. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met Mars Game Events. 

Schrijf je snel in voor één van de vier voorronden en schop hoge ogen in FIFA land. Inschrijven kost 5 euro (inclusief twee consumpties). Om mee te doen moet je tenminste 16 jaar oud zijn. De vier voorronden worden op de volgende locaties gehouden en starten om 17:00 uur. Rond 20 uur zijn de 16 finalisten bekend. 

  • 12 juni: Kunstlinie Almere Flevoland, Almere Stad 
  • 19 juni: SC Buitenboys, Almere Buiten
  • 26 juni: Loogman Carwash Almere, Almere Buiten
  • 3 juli: Sporthal Almere Haven

Geef je op via: https://almerecity.nl/esporter/.