Almere City FC wil goede lijn doortrekken tegen Helmond Sport

Geschreven door Redactie

Almere City FC wil maandagavond de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. De Almeerders wonnen vrijdagavond voor het eerst in de clubgeschiedenis de uitwedstrijd tegen Cambuur (0-1) en zijn door die winst gestegen naar de 7e plaats van de Keuken Kampioen Divisie. In de stand om de vierde en laatste periode staat Almeer City FC op een gedeelde eerste plaats met 6 punten uit 2 gespeelde wedstrijden.

Tobiasen verwacht lastige wedstrijd

Trainer Ole Tobiasen verwacht een zware wedstrijd tegen de Brabanders: "Helmond Sport is een stugge tegenstander. Ze spelen heel direct en hebben de laatste weken betere resultaten neergezet". De Deense oefenmeester kan tegen Helmond Sport geen beroep doen op Torino Hunte, Joedrick Pupe, Ruggero Mannes en doelman Joshua smits, die allen geblesseerd zijn.


Toekomst Mirani nog ongewis

Centrale verdediger Damon Mirani keert terug van een schorsing. De aanvoerder heeft een aflopend contract in Almere en heeft onlangs een nieuwe aanbieding ontvangen: "Ik waardeer het aanbod en we gaan het zien. Of Mirani ook volgend seizoen nog bij Almere City FC speelt weet hij nog niet: "Ik ben ambitieus: als er iets om mijn pad komt en het voelt goed en het is zeker een stap vooruit, dan ga ik daar over nadenken. We moeten nu eerst met Almere de play-offs halen en dus telt mijn persoonlijk belang nu niet".

Onze Ambassadeurs