Promo LED Systems schouder aan schouder met City

Geschreven door Redactie
Promo LED Systems schouder aan schouder met City Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Promo LED Systems (PLS) prijkt komend seizoen opnieuw met de merknaam op het shirt van Almere City FC. Almere City FC en PLS hebben de samenwerking met één seizoen verlengd, waardoor het bedrijf uit Duiven nu op de schouder prijkt.

Dé partner als het gaat om het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en repareren van LED schermen breidt het partnership komende seizoen uit. Zo gaat het bedrijf uit Duiven onder andere een LED-scherm plaatsen tegen het Sporting Almere gebouw en een mobiel LED-scherm bij het Academyveld. Ook wordt er veel tijd gestoken in innovatie op voetbalvlak.

Mede-eigenaar Emel Aksoy van PLS is trots op de samenwerking: ,,De eerste keer dat we bij Almere City FC binnenstapten, waren we meteen verkocht. De ambitie die de club uitstraalt en het plan dat hierbij wordt gehanteerd spreken ons erg aan. Daarnaast is de businessclub een businessclub zoals deze hoort te zijn. Het is er altijd goed toeven en we halen er goede business uit.”

Vorig seizoen ving het bedrijf uit Duiven de samenwerking aan met een tv-gerichte tweede ring aan LED-boarding in het Yanmar Stadion. Almere City FC was hiermee de eerste club in Nederland.

Commercieel manager Wouter Griekspoor van Almere City FC: ,,Wij zijn blij dat PLS opnieuw onderdeel uit maakt van ons avontuur. Dankzij de techniek en innovatie van PLS kunnen we ook volgend seizoen weer een aantal nieuwe initiatieven uitrollen die onze propositie verstevigen.”Onze Ambassadeurs