Pinkster Outdoor Event

Heeft u niks te doen op 1e en/of 2e Pinksterdag? Dan bent u in Almere aan het juiste adres! Met leuke familie activiteiten, lekker eten & drinken, kunt u de hele dag heerlijk relaxen!

Het Pinkster Outdoor Event is een feest voor jong en oud! Vol met gezelligheid en natuurlijk de leukste activiteiten. 

Het evenement bevind zich bij outdoorpark SEC Almere.


Pinksteren Activiteiten


Er is veel te beleven: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtige bol, bungee-run, hindernis-run, schieten met een reuze katapult en nog veel meer.


Er is een springkussen, doe mee aan de hoepelworkshop of laat je toekomst voorspellen door een heuse waarzegster. Voor de allerkleinsten is er een baby-speelweide.


Laser kleiduifschieten


Een nieuwe en uitdagende activiteit op het Pinkster Event is het Laser Kleiduifschieten. Met een omgebouwd jachtgeweer schiet je met een infrarood laser op gelanceerde kleiduiven.


Pinksteren Beleven

Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. Neem je eigen picknickmand mee en een lekker kleed om op te zitten. Natuurlijk is ook de keuken van het outdoorpark open.


Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken, neem lekker zelf je eten mee. Of kies je hapjes bij een van de kraampjes. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!


Gratis Activiteiten


Je betaalt per dag eenmalig € 8,50 p.p. entree en kunt daarna net zoveel activiteiten doen als je wil. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder kosten. Kinderen t/m 3 jaar gratis.


Het evenement is geopend van 12.30 uur tot 19.30 uur op zondag 9 en maandag 10 juni.


Informatie en reserveren: https://www.outdoorparkalmere.nl/pinksteren